Популярният порносайт  xHamster предложи да купи секс видеото на жителя

...
Популярният порносайт  xHamster предложи да купи секс видеото на жителя
Коментари Харесай

Тема в развитие: Ученикът, който спа с майката на обиждал го гамен, може да забогатее от секс клип с нея

Популярният порносайт  xHamster предложи да купи секс видеото на жителя на Бостън Роб с майката на дразнилия го в учебно заведение гамен Ариел. Това оповестиха от компанията за възрастни, написа „ Лента ру “. По думите на представителя на xHamster, компанията е заинтригувана от необикновената история на американеца, който си отмъстил на хулигана със секс с майка му. „ Готови сме да купим секс видеото с Ариел и Роб за категорията МИЛФ “, написаха от порносайта в Туитър.

От xHamster означиха, че историята на Роб и Ариел припомня за комедията „ Американски къс “, където един от героите преспа с майката на собствен съученик. „ Изкуството основава действителност. Много готина история “, се възхищават от компанията.

В началото на август Роб отмъстил на хулигана Сам, отивайки на среща с нищо не подозиращата му майка. По нейните думи, срещата завършила с „ прекрасен секс “. С вярата срещата да се повтори, майката се обърнала към локално радио, което на собствен ред се свързало в ефира с Роб. Чувайки се по радиото обаче, Роб разкрил пъкления си проект. „ Това беше най-хубавият ден в живота ми “, подчертал е той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР